Ucraina are meci de foc la EURO



Viitoarea adversară a Moldovei în preliminariile Campionatului Mondial are meci de foc la EURO.

Echipa gazdă a turneului final, Ucraina, nu a câştigat niciodată în faţa Franţei, echipă pe care selecţionerul Oleg Blokhin o consideră ca făcând parte din marea familie a fotbalului mondial. Cum Ucraina are trei puncte în urma victoriei cu Suedia, iar Franţa nu a reuşit decât o remiză cu Anglia, meciul de vineri seara de la Donetsk poate cântări decisiv în economia grupei D.

În şase meciuri disputate contra Franţei naţionala Ucrainei nu a obţinut nicio victorie, iar cele mai bune rezultate sunt trei remize.Ucrainenii nu au amintiri prea plăcute de la ultima întâlnire cu francezii, amicalul disputat in 6 iunie 2011 pe Donbass Arena fiind câştigat de cocoşii galici cu un aspru 4-1. Pentru francezi meciul de vineri seara are o miză crescută prin prisma ultimelor experienţe la turneele finale, unde reprezentativa Hexagonului a plecat acasă după faza grupelor.

Cum tabăra ucraineană nu a raportat nicio accidentare după încleştă în teren aceeaşi formaţie. De văzut dacă Andrey Shevcenko, 35 ani, va fi titularizat o dată în plus, sau dacă Ucraina va merge pe mână mai tânărului Artem Milevsky. Un aspect deloc de neglijat este şi cel al susţinerii de care vor avea parte ucrainenii, în meciul cu Suedia gazdele turneului final fiind împinse de la spate de un întreg stadion în galben şi albastru. Meciul dintre cele două va începe de la 19:00.

Echipe probabile:

Ucraina: Pyatov; Selin, Gusev, Mikhalik, Khacheridi, Tymoshuck, Nazarenko, Yarmolenko, Voronin, Konoplyanka, Shevchenko

Franţa: Lloris; Evra, Mexes, Rami, Debuchy, Diarra, Cabaye, Nasri, Malouda, Ribery, Benzema.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑