Olimpus-85 a cedat lui Dragunas



013 octombrie 2012

Olimpus-85 a cedat cu 24-29 în faţa Lituanienilor de la Dragunas în al doilea meci de la mini-turneul Challenge Cup.

Încă de la început a devenit clar un singur lucru: Dragunas nu se compară cu aventurierii de la Ruislip Eagles. Rapizii Tadas Stankevicius şi Karolis Stropus au replicat pe contre. La pauză Dragunas a condus la 4 goluri diferenţă: 17-13. Reparcaţii formaţiei noastre în prima repriză au fost Serghei Nazarco cu 5 reuşite, şi Artiom Juravliov cu 4 goluri.

Prima jumătate a părţii secunde s-a încheiat cu un avans de 4 goluri pentru Draguns. Olimpus-85 nu reuşeşte să se apropie decisiv pe tabelă. În minutul 16 al părţii a doua tabela arată un 22-16, şi se contura o victorie pentru elevii lui Arturas Juskenas.

Cei mai buni marcatori de la Dragunas au fost Korolis Stropus (7 goluri), Tadas Stankevicius (6 goluri), în timp ce de la Olimpus Serghei Nazarco a punctat de 7 ori, Artiom Juravliov a înscris 6 goluri, tot atîtea ca şi Alexandru Jedic

În cealaltă partidă a acestei serii se vor duela Strovolos şi Ruislip Eagles. Următoarea partidă Olimpus-85 o va susţine duminică, 14 octombrie de la ora 14:00 contra ciprioţilor de la Strovolos.

Olimpus-85 - Dragunas 24-29 (13-17)

Olimpus-85: Sapojnicov, Vacaruc, Nederiţă, Jedic (6), Nazarco (7), Furtună, Alexandru Pervanciuc (3), Alexei Pervanciuc, Pleşca (1), Pavlov, Sicaciov, Zubenco (1), Chiseliov, Juravliov (6), Motrevici, Petrov

Dragunas: Stropus (7), Vaitkus (1), Vorobjovas (4), Kremeris, Petreikis (5), Miciulis, Strederis (1), Mamkus, Grieze (3), Jasinksas, Pazemeskas, Truchanovicius (2), Stankevicius (6), Dumcius.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑