Mircea Paraschiv a demisionat de la CSO Pantelimon



015 noiembrie 2012

Antrenorul de rugby Mircea Paraschiv a demisionat de la conducerea tehnică a celor de la CSO Pantelimon. Fostul internaţional de dincolo de Prut şi-a înaintat demisia pe data de 1 noiembrie, dar, conform normelor legale de muncă, a rămas în funcţie în perioada de preaviz, până pe 15 noiembrie.

Ultimul joc pe care l-a condus Paraschiv de pe banca tehnică a formaţiei CSO a fost contra celor de la Poli Agro Unirea Iaşi, meci câştigat cu scorul de 26-10. La finele acestei partide, de altfel, a şi fost surprinsă această imagine în care elevii săi îi mulţumesc într-un mod original pentru munca depusă alături de ei.

Mircea Paraschiv este un apropiat al rugby-ului din Moldova, de multe ori Federaţia Moldovenească de Rugby apelând la sfaturile lui şi la pregătirea efectuată în cantonamentele dinaintea meciurilor oficiale. 

Mircea Paraschiv se afla la CSO Pantelimon din 2011, reuşind câteva performanţe remarcabile cu această formaţie nou-înfiinţată. Sub comanda sa, CSO Pantelimon a promovat în Superligă şi s-a calificat până la nivelul sferturlor de finală ale Cupei României. În plus, CSO Pantelimon a mers de două ori până la câştigarea Diviziei Naţionale de Seniori, iar Tudorel Bratu, mijlocaş la grămadă, ca şi Paraschiv când activa ca jucător, este singurul selecţionat în lotul naţional al României, legitimat la o echipă de ligă secundă.

Motivele pentru demisia prezentată de Mircea Paraschiv au fost unele de natură personală. La meciul de Cupă cu CSM Ştiinţa Baia Mare, programat sâmbătă, la Sibiu, pantelimonenii se vor afla sub comanda lui Dan Badea, cel care până acum l-a secondat pe Paraschiv.

Conducerea CSO Pantelimon îi mulţumeşte lui Mircea Paraschiv pentru activitatea depusă până acum şi îi asigură pe suporterii din localitatea ilfoveană de continuitatea la standarde de performanţă.

Poate că acum este momentul ca Federaţia Moldovenească de Rugby să îi propună un contract ferm tehnicianului român, mai ales că, de multe ori s-a spus că există o mare diferenţă între cum joacă echipa atunci când e Paraschiv la meci şi cum joacă fără biciurea lui nea Mircea de pe margine.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑