Duminică plină de futsal în Moldova



018 noiembrie 2012

Futsalul este un sport a cărui popularitate creşte pe zi ce trece în Moldova, acesta fiind şi motivul pentru care SPORTS.md popularizează intens această disciplină.

După ce sâmbăta a fost rezervată Diviziei B, ziua de duminică ne propune intrarea pe teren a celor din Divizia A, Divizia Naţională şi campionatul pentru copii.

Grosul meciurilor, ca de obicei, se va desfăşura la sala Alexia din capitală. În Divizia A, în runda a şasea, liderul Sporting nu ar trebui să aibă probleme cu lanterna roşie Lilcora. Beda - Energbank şi Politeh Steaua Dental sunt celelalte jocuri ale rundei. 

Divizia Naţională programează două partide la Chişinău. Campioana en-titre, Lexmax, întâlneşte Atletico, în timp ce actuala lideră a competiţiei, JLC, va juca împotriva celor de la Tarsus, formaţia clasată pe treapta a treia a podiumului. Ambele întâlniri vor fi precedate de jocurile de copii, dintre aceleaşi formaţii.

Tot duminică, la Tiraspol, va avea loc o dublă oficială de futsal. La sala Moldova din capitala transnistreană, cu începere de la orele 15.00, gazdele de la Socol PGU vor da piept cu El Passo, într-un derby al ultimelor clasate.

Primii intră pe parchet copiiii, schimbul de mâine al celor două, după care, de la orele 15.45, este programată întâlnirea seniorilor.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑