Vadim Cobîlaş are nevoie de susţinerea conaţionalilor



028 decembrie 2012

Diseară, începând cu orele 22:00, echipa engleză de rugby Sale Sharks, la care este legitimat internaţionalul moldovean Vadim Cobîlaş, va disputa un meci foarte important în Aviva Premiership, prima divizie engleză, în faţa uneia dintre echipele contracandidate la evitarea retrogradării, Worcester Warriors.

Sale este pe ultimul loc în clasament, retrogradabil, dar până la încheierea competiţiei mai este mult, iar echipa se poate redresa. În general, Vadim Cobîlaş a prins lotul echipei sale, la linia întâi, pe post de pilier, de fiecare dată. El este anunţat şi astăzi în echipă, însă nu se ştie dacă va face parte din prima pereche de pilieri.

Meciul va putea fi urmărit la Rugby House Pub, din Chişinău, locaţia în care iubitorii sportului cu balonul oval au posibilitatea să vadă meciuri din campionatele Angliei, Franţei, Liga Celtică sau rugby internaţional. Rugby House Pub este situat în cartierul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 25. Cei care doresc pot merge la faţa locului, să urmărească evoluţia lui Cobîlaş şi să îl încurajeze pe acesta.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑