Legiune moldovenească la Kazan



09 decembrie 2012

Echipa rusă de rugby Agrouniversitet Kazan s-a transformat într-o veritabilă legiune moldovenească.

Sub culorile acestui club evoluează o serie de internaţionali din ţara noastră. Agruniversitet Kazan a promovat în acest sezon în prima ligă din Rusia, iar evoluţiile echipei au fost apreciate la maximum de specialişti. Agrouniversitet Kazan a încheiat pe locul 6 din zece echipe, pierzând la potou posibilitatea de a ocupa locul 5.

Mai mult, la rugby în 7, Agrouniversitet Kazan a fost aproape de obţinerea unei medalii, echipa clasându-se finalmente pe locul al patrulea în campionat. Iată şi lista jucătorilor moldoveni care evoluează pentru Agrouniversitet Kazan: pilierul Anton Bajutin, linia a doua Maxim Gargalîc, flankerul Alexandru Colţ, mijlocaşul la grămadă Eduard Toderică, uvertura Alexandru Găgăuz, centrul Andrian Baltag, aripa Alexandru Bulgac şi fundaşul Alexandru Matveev.

Toţi cei opt sunt oameni de bază, însă, din nefericire, foarte rar în ultima perioadă au putut răspunde prezent şi la convocările pentru echipa naţională a Moldovei. În 2010, Agrouniversitet Kazan a repurtat o victorie mare, 32-30 împotriva echipei britanice de la Universitatea din Oxford. Pentru noul sezon, Agrouniversitet Kazan îşi propune îmbunătăţirea jocului, dar şi clasarea pe o poziţie superioară locului şase, obţinut în sezonul actual.

Sports.md va urmări îndeaproape evoluţia "legiunii moldoveneşti" din Republica Autonomă Tatarstan.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑