Adversarele Moldovei la rugby au început calificările



017 octombrie 2012

Sâmbătă, 6 octombrie, la Ricany, în Cehia, a avut loc primul meci al grupei valorice 1B din cadrul Cupei Europei pe Naţiuni la rugby, competiţie în care este implicată şi naţionala Moldovei.

Cehia a cedat cu scorul de 3-29 în faţa Poloniei, după un meci în care oaspeţii au reuşit să marcheze doar două eseuri, fapt pentru care nu a acumulat bionusul ofensiv. Următorul meci al acestei competiţii, care este şi criteriu de calificare la Cupa Mondială din 2015, este cel dintre Suedia şi Ucraina, programat la Stockholm, pe 20 octombrie. Apoi, pe 27 octombrie, haiducii, supranumele echipei naţionale a Moldovei, merg în capitala Suediei pentru debutul în această competiţie. În sezonul anterior, Moldova a învins de două ori Cehia, iar cu Polonia am remizat pe teren propriu, pentru a câştiga partida din deplasare.

Prima clasată va promova în grupa valorică 1A şi va intra apoi în baraj pentru calificarea la Cupa Mondială. În afara naţiunilor enumerate, din grupă mai face parte şi Germania. Ucraina a retrogradat din primul eşalon, în timp ce Suedia a promovat de la nivelul inferior.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑