Activitate intensă pentru rugbyştii juniori



018 octombrie 2012

Ultimele zile au fost cât se poate de pline pentru Federaţia Moldovenească de Rugby şi pentru echipele de juniori. La nivelul vârstei de 18 ani, ŞSSAR a devenit campioană naţională de rugby în 7, podiumul completându-se, în această ordine, cu RC Titan şi cu Sporting ASEM.

La competiţie au mai fost prezente alte trei echipe: ŞS Drăsliceni, RC Ciorăscu şi Dinamo Tiraspol. La categoria de vârstă 14 ani, în comuna Drăsliceni s-a desfăşurat Cupa Drăsliceni, competiţiile la care premiile au fost asigurate de primăria din localitate.

Localnicii de la ŞS au câştigat turneul de rugby în 7, clasamentul continuând cu Olimp Electromaş Tiraspol, RC Ciorăscu şi Liceul Tudor Vladimirescu.

Pe de altă parte, echipa naţională de seniori s-a reunit în vederea primului meci din grupa valorică 1B a CEN, cu Suedia, în deplasare, pe 27 octombrie. Deocamdată sunt prezenţi doar jucătorii din ţară, însă posibilitatea stranierilor de a veni la echipa naţională va face subiectul unui material aparte, în zilele care urmează.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑