Blestemul locului 4 pentru Moldova



Vineri, la Harkany, în Ungaria, au avut loc alte meciuri de la Campionatele Mondiale de fotbal-tenis. Senioarele au fost la un pas de obţinerea medaliilor la toate probele, simplu, dublu şi triplu. Din nefericire, ele însă nu au reuşit să ajungă pe podium la niciuna din probele respective.

La simplu, Cristina Samson a evoluat accidentată şi a pierdut în trei seturi foarte disputate în faţa unei fete din Turcia. La dublu, Turcia a făcut o mare surpriză şi a ajuns în finală, cu România. Moldova nu a emis prea multe pretenţii în faţa Ungariei, în finala mică. De asemenea, la Triplu, fetele noastre au fost învinse de Cipru, deşi porneau cu prima şansă pentru bronz.

Este clar însă că echipa a fost ţinută în spate prea mult de Cristina samson, celelalte fete nefiind încă la valoarea acesteia. La masculin, la simplu, Cristian Rotaru a început competiţia foarte bine, cu trei victorii din tot atâtea posibile, în grupa preliminară. El mai are nevoie de un singur succes, contra jucătorului cipriot, pentru calificarea în semifinale.

Sâmbătă, vor avea loc şi meciurile de dublu şi triplu. Păcat însă de cele două medalii ratate azi, care ne-au stat la îndemână.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑