Paralimpicii premiaţi de Vlad Filat



Prim-ministrul Vlad Filat a înmînat premii sportivilor care au participat la cea de-a 14 ediţie a Jocurilor Paralimpice de la Londra, a relatat pentru moldpres Direcţia comunicare şi relaţii cu presa de la Guvern. Premierul a mulţumit întregii delegaţii moldoveneşti care a participat la acest turneu sportiv, iar în special sportivilor Ştefan Roşca şi Larisa Marinencova, pentru prestaţia avută şi rezultatele obţinute.

- Ceea ce realizaţi este un exemplu pentru mulţi şi modul în care luptaţi şi prin care vă trăiţi viaţa este unul absolut deosebit. Dincolo de aprecieri la capitolul rezultate, participarea voastră la aceste jocuri paralimpice îmi creează sentimente profunde de admiraţie şi gratitudine pentru ceea ce faceţi, a spus Vlad Filat.

În conformitate cu Hotărîrea de Guvern şi în semn de recunoştinţă pentru eforturile depuse, Vlad Filat a înmînat premii băneşti echipei de sportivi, după cum urmează: Ştefan Roşca - premiu de 20 de mii de euro pentru locul 9 la proba powerlifting în categoria de greutate de 75 kilograme; antrenorul său, Dumitru Prodan - 20 de mii de euro; Larisa Marinencova - un premiu de recunoştinţă pentru participare la proba powerlifting în sumă de 2500 de euro.

Ştefan Roşca a mulţumit premierului pentru suportul acordat şi pentru implicarea personală în susţinerea sportivilor şi a menţionat că şi în continuare va face tot posibilul pentru a aduce rezultate ţării noastre.

Prim-ministrul a menţionat că Republica Moldova se pregăteşte de următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice, iar în acest sens este necesar să fie promovaţi toţi sportivii care au talent şi capacităţi pentru a realiza performanţe sportive.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑