Câştigătorii turneului Gheorghe Nedbaliuc



011 ianuarie 2013

Cei mai buni tenismeni de la noi se pregătesc de competiţiile internaţionale. În timp ce unii sportivi îşi măsoară viteza rachetei la turneele din afara ţării, cei rămaşi acasă s-au bătut aici pentru marele trofeu, la competiţia naţională Gheorghe Nedbaliuc.

Primul turneu de tenis de câmp al anului a adunat 90 de tenismeni, care s-au întrecut la 9 categorii diferite. Pentru cei mai tari sportivi, competiţia nu a fost decât o simplă pregătire pentru viitoarele turnee internaţionale. Câştigătorul la seniori masculin , Alexandru Cozbinov, va pleca peste 3 săptămâni la un turneu ITF în Donetsk şi promite că acesta e abia începutul.

Pentru cei mai mici turneul naţional Gheorghe Nedbaliuc a fost o etapă de preselecţie, cei mai buni urmând să plece la Cupa Europei de iarnă. Astfel, de la categoria de vârstă de 12 ani fete: Nica-Veronica Jolea, Sabrina Cupcea şi Vitalia Stamat vor pleca în România.

La categoria de vârstă 14 ani băieţi, au învins Alexandru Vîtcov, Vlad Melnic şi Mihai Matcovschi care vor concura în Rusia, iar la fete - Alexandra Zaicenco, Vlada Medvedcova, Sanda Cotorobai şi Ecaterina Ivaşco, vor pleca la Cupa Europei, în Austria. Cei 9 câştigători au primit diplome şi au împărţit un premiu total de 20 de mii de lei.

protv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑