Tenismanii moldoveni cuceresc Antalya



030 octombrie 2012

Astăzi, 30 octombrie, sunt programate primele meciuri pe tabloul de simplu masculin al turneului de tenis din Turcia, de la Antalya, care este dotat cu premii totale în valoare de 10 000 de dolari.

Astfel, Andrei Ciumac va juca împotriva favoritului numărul 4, sud-africanul Ruan Roelofse. Tot la simplu, Maxim Dubarenco are de înfruntat un jucător venit din calificări, austriacul Jan Poskocil. În cazul în care va avansa până în sferturile de finală, Dubarenco l-ar putea înfrunta pe capul de serie numărul 2, turcul Marsel Ilhan, care este clasat în primii 100 de jucători ai lumii.

Pe tabloul de dublu, Dubarenco şi Ciumac nu fac pereche, aşa cum s-ar putea crede. Ciumac va juca alături de rusul Mikhail Biryukov, urmând ca în runda inaugurală să îăi aibă ca adversari pe Artem Smirnov şi Vladimir Uzhilovski, din Ucraina, care sunt capi de seerie numărul patru ai tabloului.

Dubarenco a preferat să joace în continuare alături de coechipierul său ucrainean, Vladyslav Manafov, cu care, la nivel de juniori, a jucat semifinale la turnee de mare şlem cum ar fi Roland Garros sau Wimbledon. Dubarenco şi Manafov au fost desemnaţi favoriţi cu numărul doi la câştigarea turneului, având de jucat, în primul tur, contra suedezilor Isak Arvidsson şi Viktor Stjern. Turneul din Antalya se dispută în aer liber, pe suprafaţă dură.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑