Radu Albot participă în cadrul turneului de la Eckental



030 octombrie 2012

Cel mai bine clasat jucător moldovean de tenis în ierarhia ATP la simplu, Radu Albot, aflat actualmente pe locul 227, va participa în această săptămână la un turneu la Eckental, în Germania, unde sunt puse la bătaie premii totale în valoare de 30 000 de euro, plus ospitalităţi.

Omul numărul unu din echipa de Cupa Davis a Moldovei va juca în primul tur al tabloului de simplu împotriva jucătorului sârb de 20 de ani, Filip Krajinovic, locul 431 în lume. Acesta a avut noroc şi a intrat pe tabloul principal după abandonul croatului Ivan Dodig, care fusese iniţial desemnat cap de serie numărul 5. În cazul unei victorii, Radu Albot va juca în turul secund cu americanul Rajeew Ram, cap de serie numărul doi, care a trecut în manşa inaugurală de francezul Albano Olivetti, cu 6-3, 7-6 (5).

Radu Albot a evoluat deja într-o partidă pe tabloul de dublu, unde l-a avut alături pe rusul Denis Matsukievitch, fiind învinşi însă de perechea Uladzimir Ignatik, din Belarus şi Oleksandr Medovyesov, din Ucraina, cu scorul de 7-6 (1), 7-5. Pentru prezenţa la dublu, Radu Albot nu va primi puncte ATP, însă în contul său va intra suma de 100 de euro. Turneul de la Eckental se dispută pe carpetă.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑