Roman Borvanov asaltează Medellinul



030 octombrie 2012

Jucătorul moldovean de tenis Roman Borvanov, care locuieşte în Statele Unite ale Americii, dar reprezintă ţara noastră în Cupa Davis, ia cu asalt în aceste zile capitala cartelului drogurilor columbiene, Medellin.

Intenţiile lui Borvanov se referă însă strict la jocul de tenis, în localitatea sud-americană fiind organizat un puternic turneu ATP, Seguros Bolivar Open, dotat cu premii totale în valoare de 50 000 de dolari, plus ospitalităţi. Pe tabloul de simplu, Borvanov îl va întâlni astăzi pe jucătorul brazilian Fabiano De Paula.

Pe tabloul de dublu, Roman Borvanov deja s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Conaţionalul nostru se află de aceeaşi parte a fileului cu americanul Adam El Mihdawi, cei doi trecând în primul tur de perechea braziliană Fabiano De Paula-Andre Ghem, cu scorul de 6-4, 6-7 (8), 10-8. Prin accesul în sferturile de finală, Borvanov şi coechipierul său şi-au asigurat câte 17 puncte ATP, dar şi împărţirea unui cec în valoare de 640 de dolari.

În sferturile de finală, cuplul din care face parte Borvanov va întâlni învingătorul disputei pe care capii de serie numărul doi de pe tablou, brazilienii Joao Sousa şi Marcelo Demoliner o vor avea cu columbienii Sebastiano Serano şi Alejandro Gonzalez.

După victoria de la dublu, asupra brazilianului Fabiano De Paola, Borvanov trebuie să întregească succesul, cu o nouă victorie asupra aceluiaşi adversar, de data asta la simplu. Turneul din columbia se dispută pe zgură roşie.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑