Dinamo Chişinău a câştigat derby-ul la volei masculin



02 decembrie 2012

Campioana Moldovei la volei masculin, Dinamo Chişinău, a câştigat primul mare derby al campionatului. Echipa din Capitală a învins în etapa a doua principala adversară în lupta pentru titlu, Dinamo Tiraspol, cu scorul de 3-1.

Dinamo Chişinău a început mai bine partida din etapa a doua cu Dinamo Tiraspol. Echipa antrenată de Valentin Pereu a condus cu 2-0 după ce a câştigat primele două seturi, cu 25-17 şi 25-15.

- Oricum totul se decide în play-off. Acesta a fost doar primul meci pentru noi şi ne-am încercat puterile, a declarat Dinu Boguţă, jucător Dinamo Chişinău.

Tiraspolenii au redus din diferenţă după ce au câştigat setul al treilea, cu 25-20. Dinamo Chişinău şi-a asigurat prima victorie în acest campionat, după ce s-a impus în ultimul set, cu 25-21.

- A fost luptă mare. Puţin ne-am relaxat în setul trei şi îmi pare rău. Dar sunt mulţumit de acest rezultat", a spus Valentin Pereu, antrenor Dinamo Chişinău.

Supăraţi din cauza înfrângerii, jucătorii formaţiei Dinamo Tiraspol au refuzat să facă declaraţii după meci. În celelalte partide ale etapei, Automobilist Tiraspol a învins Şcoala Sportivă din Tighina cu 3-2, iar Speranţa Vulcăneşti a învins echipa din Capitală cu acelaşi nume, scor 3-0. În Campionatul Naţional participă şapte echipe, iar în această rundă, formaţia Universităţii de Stat a avut liber.

sursa-publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑