Dinamo Chişinău a obţinut prima victorie în 2013



020 ianuarie 2013

Voleibaliştii au ieşit din vacanţă. Campioana Moldovei la volei masculin, Dinamo Chişinău a început cu o victorie categorică anul 2013, după ce a învins în cea de-a şaptea etapă lanterna roşie, Speranţa Chişinău, cu 3-0.

Dinamo Chişinău a obţinut a şasea victorie consecutivă în campionatul naţional de volei şi a pierdut doar un set. Ultima victimă a campioanei a fost Speranţa Chişinău, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Dinamo s-a impus în cele trei seturi, cu 25-17, 25-15, 25-21.

- Primul meci din retur a fost mai dificil, dar cu un aşa adversar am jucat mai relaxat. Am reuşit să mai testez jucătorii tineri şi cred că s-au isprăvit, a declarat Valentin Pereu, antrenor Dinamo.

Speranţa Chişinău, singura echipă din campionatul masculin de volei antrenată de o femeie, a pierdut toate meciurile din campionat jucate până acum.

- Psihologic nu suntem bine pregătiţi. În al doilea şi al treilea set nu am reuşit nimic, am comis foarte multe greşeli, a explicat Tatiana Gherboveţchi, antrenor Speranţa.

Într-un alt meci al etapei, Dinamo Tiraspol a învins Automobilist Tiraspol cu scorul de 3-0. Ultima partidă a rundei se va juca duminică. Echipa Universităţii de Stat va găzdui formaţia Speranţa Vulcăneşti.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑