ASEM doreşte titlul în baschetul feminin



010 decembrie 2012

ASEM s-a înscris în lupta pentru titlu la baschetul feminin! Elevele lui Vasile Scutelnic au învins USM cu 61-50 în a treia etapă a Diviziei Naţionale. După meci, antrenorul echipei învinse, Anatol Boguţă, a declarat că ambele echipe au jucat slab.

Finalul meciului a fost incendiar. La mijlocul perioadei a patra, gazdele s-au apropiat la şase puncte, însă elevele lui Vasile Scutelnic au reuşit să-şi menţină şi apoi sa-şi mărească avantajul, iar la final au învins la 11 puncte diferenţă. Cea mai bună jucătoare a meciului a devenit Cristina Gondari, de la ASEM, care a înscris 21 de puncte.

- Ne-am aşteptat că vom învinge cu un scor mai mare. Am depus un efort enorm ca să obţinem măcar acest rezultat. Acum ne pregătim la meciul din cupă, a declarat Cristina Gondari.

- Noi ne-am aşteptat la aşa meci. Dar e plăcut de jucat în aşa sală. Terenul este de 28 pe 15, spectatori. Altfel te simţi, a spus Vasile Scutelnic, antrenor ASEM.

- Pregătirea fizică slabă a echipelor a şi dus la greşeli. Am greşit mai mult şi am pierdut. Asta este, a declarat Anatol Boguţă, antrenor USM.

Campionatul Moldovei la baschet feminin a ieşit în pauză, iar peste o săptămână vor avea loc meciurile din semifinalele Cupei Moldovei.

sursă-publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑