Gheorghe Cernei, două medalii la Eilat



Medaliile continuă să curgă pe bandă rulantă în vistieria Moldovei, la Campionatele Mondiale Universitare de haltere, de la Eilat, din Israel. În limitele categoriei de greutate de 85 de kilograme, Gheorghe Cernei a avut o evoluţie bună, aducând delegaţiei noastre două noi medalii de bronz.

Halterofilul nostru a început stilul smuls cu o încercare reuşită, la 156 de kilograme, după care a ratat de două ori la 161. Rămânând cu cele 156 de kilograme, el s-a clasat pe locul patru, ratând prezenţa pe podium. Românul Gabriel Sîncrăian, la smuls, a obţinut medalia de argint cu 162 de kilograme.

La aruncat, Gheorghe Cernei a fost însă în plină formă şi a ridicat din a doua încercare 190 de kilograme. El a forţat şi, la ultima apariţie pe podiumul de concurs, a solicitat încărcarea cu 195 de kilograme. Exerciţiul său a fost ratat, însă cu cele 190 de kilograme Cernat a cucerit medalia de bronz la stilul aruncat.

Acumulat, performanţa lui Cernei a fost de 346 de kilograme, ceea ce a echivalat cu o altă medalie de bronz. În total, Moldova a cucerit la Eilat 12 medalii, din care patru de aur, cinci de argint şi trei de bronz.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑