Grănicerii şi-au arătat muşchii



Grănicerii moldoveni au demonstrat faptul că sunt nu doar buni paznici ai hotarelor, dar şi oameni puternici gata să ridice orice greutate.

Proba de ridicare a greutăţii din cadrul campionatului Serviciului Grăniceri a reunit la start 58 de sportivi de la 13 subdiviziuni din diferinţe localităţi ale ţării. Aceştia şi-au demonstrat măiestria la două stiluri - smuls şi aruncat. Oficialii sportului Serviciului Grăniceri speră ca sportivii să fie urmaşii mult mai celebrilor Cristina Iovu sau Anatol Cîrîcu, calificaţi pentru Jocurile Olimpice.

Categoria de 70 de kg a fost câştigată de Valeriu Budişteanu de la Direcţia Regională Ştefan Vodă, iar la 80 de kg a triumfat Leonid Guţul tot de la această direcţie. Ion Sandu s-a impus la 90 de kg, iar categiria +90 de kg i-a revenit lui Zahar Voloşin.

Proba de ridicare a greutăţii a fost a treia disciplină sportivă din cadrul campionatului Serviciului Grăniceri. Următoarea probă a competiţiei va fi cea de mini-fotbal în luna august. În clasamentul general conduce Direcţia Regională din Ungheni, urmată de Leova şi Ştefan Vodă.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑