Halterofilii nemulţumiţi de condiţiile de pregătire



024 octombrie 2012

Situaţie neplacută pentru halterofilii noştri, care ne-au adus doua medalii de la Jocurile Olimpice din Londra.

După ce Cristina Iovu a declarat că se antrenează în condiţii grele, şi Anatol Cîrîcu ne-a relatat ca nu s-a făcut nicio schimbare nici la Cahul. Totuşi printre foştii olimpici sunt şi sportivi la care schimbările au început să apară. Sportivul a facut această declaraţie la inaugurarea unei expoziţii de fotografii de la Jocurile Olimpice. Prezent la manifestare, premierul Vlad Filat a spus că statul face tot posibilul pentru a ajuta sportivii, anunţă protv.md.

Ministrul sportului Ion Cebanu, care a lipsit de la expoziţie, a declarat anterior că la Chişinău va începe construcţia unei săli pentru haltere, dar acest lucru nu rezolvă problema lui Cîrîcu. Sportivul vrea condiţii bune de antrenament la el acasă, la Cahul. Cel mai tânăr participant de la Olimpiadă, arcaşul Dan Olaru, afirmă însă că există schimbări esenţiale după competiţie.

Halterofilii noştri, care s-au întors cu medalii de bronz, au primit la întoarcere din partea premierului câte un apartament cu două camere, precum şi 80 de mii de euro fiecare, din partea statului.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑