Halterofilii sunt în siguranţă în Israel



030 noiembrie 2012

După cum se ştie, delegaţia Moldovei participă în aceste zile la Campionatele Europene de tineret U-23 şi juniori U-20 de haltere, programate în Israel, la Eilat.

Cum zona este zbuciumată de conflictul israeliano-palestiniat, soldat cu ciocniri armate, morţi şi răniţi, preşedintele Federaţiei Israeliene de Haltere, Eli Sadres, a dat asigurări referitoare la securitatea sportivilor şi oficialilor implicaţi în această competiţie.

- Ştiu că presa a încercat să creeze o stare de panică şi tensiune, prin reportajele realizate despre Israel. Vă asigur însă că în ţara noastră viaţa de zi cu zi are aceeaşi desfăşurare normală ca şi înainte de izbucnirea violenţelor în fâşia Gaza. Vă asigur că sunteţi în perfectă siguranţă la aterizarea pe aeroportul Ben Gurion, iar securitatea dumneavoastră pe parcursul şederii în Eilat nu va fi pusă niciun moment în pericol. Totul este normal, sub control şi sigur, a încheiat oficialul israelit.

Între Gaza, unde se desfăşoară luptele şi Eilat este o distanţă de 223 de kilometri. Programul oficial al competiţiei de la Eilat a început în 29 noiembrie, odată cu sosirea primilor sportivi.

Întrecerile vor începe duminică, 2 decembrie. Moldova prezintă o delegaţie numeroasă, cu tot atâtea şanse de medalii, la ambele categorii de vârstă. Vedeta lotului nostru este medaliata olimpică de la Londra, Cristina Iovu.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑