Naţionala Moldovei de rugby pe plajă participă la turneul Euro BeachÎn oraşul Anglet din Franţa în perioada 19-22 iulie are loc turneul Euro Beach Cup, la care naţionala Moldovei a debutat.
Pe 19 iulie se va juca partidele pentru  a stabili clasamentul final pentru meciurile finale, care se vor juca duminică, 21 iulie. În turneu participă Franţa- campioana Europeană 2012, Rusia, Georgia, Ukraina, Spania, Portugalia, Polonia şi Italia.
Fiecare meci va avea câte două reprize a câte cinci minute fiecare, iar echipa este formată din cinci jucători. Orice tip de placaj este interzis, la fel ca şi jocul cu piciorul.
Echipa se pregăteşte pentru confruntări cu selicţionatele Franţei, Portugaliei, Spaniei, Italiei, Georgiei, Ukrainei şi Poloniei.În meciurile preconizate vineri, selecţionata Moldovei a pierdut de la  Rusia cu 6-1, Spania 4-2, Italia 6-1, Ukraina 4-3 şi a remizat cu România 2-2.
Duminică echipa va juca cu Franţa,Georgia, Polonia şi Portugalia, iar în dependenţă de clasament se vor juca finalele pentru locurile 1,5 şi 9 .

 

Lotul Moldovei:

  1. Leca Ştefan
  2. Bulgac Alexandru
  3. Baltag Andrian
  4. Golubenco Mihail
  5. Cavcaliuc Ion
  6. Vasiclachi Dumitru
  7. Petrache Dorin
  8. Breazu Alexandru
Источник – Федерация регби


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑