Neamţul Thomas Bach anunţă război dopajului



Unul dintre candidaţii înscrişi în cursa pentru şefia Comitetului Internaţional Olimpic, neamţul Thomas Bach, a recunoscut că se pregăteşte pentru alegerile finale din septembrie ca un adevărat sportiv. Obiectivul acestuia în cazul unui succes este lupta cu dopajul.

Campionul olimpic la scrimă din 1976, Thomas Bach, crede că el are toate şansele la câştigarea alegerilor pentru preşedenţia IOC şi spune căodată ce va ajunge în fruntea forului, va lupta împotriva dopajului.

"În ceea ce priveşte credibilitatea, trebuie să aplicăm o politică de zero-toleranţă împotriva dopajului şi a altor măsuri de manipulare şi corupţie", a subliniat Bach.

Acesta a declarat că va încerca să facă tot posibilul ca să câştige încrederea membrilor şi colegilor de la Comitetului Internaţional Olimpic: "Bineînţeles că te înscrii în astfel de alegeri cu gândul la victorie şi suntem într-o situaţie în care avem câteva evenimente şi competiţii de testare. Dar, ca un fost sportiv, ştiu că ceea ce contează cu adevărat este data de 10 Septembrie".

Alegerile din septembrie vor stabili şi oraşul gazdă al Olimpiadei din 2020. În luptă au rămas oraşele Tokyo, Madrid şi Istanbul.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑