Spune lumii povestea ta de succes !



Tineri cu vârsta cuprinsă între 16-30 de ani din Republica Moldova pot participa, până la 31 august curent, la concursul de preselecţie pentru tineri „Spune lumii povestea ta!" Parte a proiectului „Tineri pentru tineri", concursul este realizat în cadrul Programului de granturi oferit de către Ministerul Tineretului şi Sportului şi implementat de către Centrul de Informare, Instruire şi Analiză Socială „CAPTES", în parteneriat cu Radio Moldova Tineret al Companiei Teleradio Moldova.  

Concursul are drept  scop promovarea în societate a modelelor de tineri energici, ambiţioşi şi dornici de afirmare, care vin cu idei şi inițiative, realizează proiecte, se implică şi contribuie în mod activ la identificarea soluţiilor şi la depăşirea dificultăţilor cu care se confruntă semenii lor.

Sunt invitaţi să participe toţi tinerii care doresc să-şi împărtăşească experienţele şi succesele legate de studiile efectuate, cariera profesională, bussines, participativitate şi activism civic, activitate de voluntariat, etc. Organizatorii concursului vor colecta informaţia despre participanţi prin intermediul Formularului de aplicare, pe care tinerii doritori de a intra în concurs trebuie să-l completeze şi să-l expedieze până la finele lunii august la adresa tineripentrutineri@ong.md

Participanţii care se vor remarca în mod deosebit vor fi invitaţi la un interviu şi o sesiune foto. Organizatorii concursului, reprezentanţii Asociaţiei Obşteşti „CAPTES", îşi propun selectarea, în final, a 20 de tineri, istoriile de succes ale cărora vor fi publicate într-o revistă şi mediatizate prin intermediul unei expoziţii publice ce va fi inaugurată la 9 noiembrie 2013, cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului din Republica Moldova ( a doua duminică a lunii noiembrie).

Vă invităm să ne susţineţi în colectarea informaţiilor relevante despre tinerii din preajma Dumneavoastră, pe care îi cunoaşteţi şi îi apreciaţi pentru ceea ce sunt şi au realizat până acum. Prin acest concurs, se poate demonstra că există tineri cu personalităţi puternice, modele de bună comunicare între părinţi şi copii şi cu un sistem de valori integre şi universale, tineri cu un nivel de cunoştinţe, atitudini şi comportamente sănătoase, modele de activism şi spirit civic, ce pot di preluate cu succes de alţi semeni.

 

Pentru mai multe informaţii, o puteţi contacta pe Alina Stoianov, coordonator de proiect (tel.:022.23.23.67 sau 069707509), email: tineripentrutineri@ong.mdAO „CAPTES", str.Puşkin 22, mun. Chişinău.  



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑