Ogăraru îl laudă pe Reghe



Steaua lui Reghecampf îi aminteşte lui George Ogăraru de cea mai bună perioadă a sa în Ghencea. Fundașul a evoluat în tricoul roș-albastru în perioada 1998-2006.

Retras din activitate, fostul fundaş consideră că trupa din Ghencea are şanse să egaleze performanţa obţinută de echipa din 2006, care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Campioana României a învins cu 2-0 în deplasarea de la Dinamo Tbilisi (VIDEO) şi este cu un picior în play-off-ul UEFA Champions League.  

"La returul cu Tbilisi nu cred că vor mai fi probleme, din fericire. Pentru a ajunge în grupe, depinde de adversar. Steaua prestează un joc excepțional, stau foarte bine din punct de vedere fizic, cred că au toate șansele să se califice. Acum depinde de adversar." a declarat George Ogăraru. 

Fostul apărător din Ghencea este sigur că Steaua va avea cele mai mari şanse la titlu dacă trece cu bine peste luna august, când va juca cu Rapid, Dinamo şi CFR în campionat.

"Întotdeauna a fost un meci important, dar derby eu știu că este unul singur - Dinamo - Steaua. Programul Stelei este greu, dar dacă va trece cu bine peste acea perioadă, cred că și-a rezolvat în mare parte obiectivul.", a spus Ogăraru. 

Steaua - Rapid este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, ora 21:00. Fazele video sunt în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑