Mihai Stoica, despre Steaua - Chiajna



Mihai Stoica susține că partida dintre Steaua și Chiajna se va disputa sâmbătă seară, managerul roș-albaștrilor fiind de părere că meciul de pe Arena Națională nu se poate amâna, din cauza calendarului aglomerat al echipei lui Reghecampf.

"Vom juca sigur cu Chiajna sâmbătă, nu există altă dată în calendar, pentru că suntem aproape de play-off-ul Champions League. Era foarte bine și pentru noi, dar nu se poate. Meciurile amânate trebuie să se joace până la sfârșitul turului, așa spune regulamentul. Am studiat foarte bine calendarul, toate datele sunt ocupate", a spus managerul Stelei pentru Digi Sport.

"Îmi pare rău pentru Rapid, aș fi vrut să jucăm cu ei, dar problemele acestea ne depășesc. Cu orice echipă suntem favoriți, avem cinci meciuri, cinci victorii, douăsprezece goluri marcate și doar două primite. Asta spune tot. Jucătorii de la Chiajna știau deja de două-trei zile că vor evolua împotriva noastră, au vorbit la telefon cu fotbaliștii noștri", a mai declarat Mihai Stoica.

Chiricheș este apt de joc. Steaua mai vrea doi jucători

Mihai Stoica a vorbit și despre situația în care se află Vlad Chiricheș, după ratarea transferului în Premier League, la Tottenham.

"Chiricheș este apt să joace, este dispus să pună umărul la calificarea echipei în Champions League, în iarnă sau vară poate să vină o ofertă mai bună decât cea de la Tottenham. Mai mult ca sigur vor veni și doi jucători, dar zvonurile legate de Hamza și Iorga nu sunt reale", a încheiat oficialul Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑