Manny Pacquiao vrea să redevină



Manny Pacquiao vrea să redevină un nume de top în lumea boxului. Multiplul campion mondial continuă turul Asiei, alături de americanulBrandon Rios. Cei doi pugilişti promovează marele lor meci domonstrativ, care va avea loc pe Cotai-Arena din Macao în luna noiembrie.

Manny Pacquiao şi Brandon Rios au ajuns în Singapore. Cei doi pugilişti vor să atragă atenţia întregii lumi asupra luptei care va avea loc la Macao. Pentru Manny Pacquiao, lupta cu pugilistul american va fi cea mai bună şansă de a aminti lumii că la 34 de ani este încă o forţă a sportului în care a făcut istorie. 

"Pentru mine această luptă este o oportunitate să le ofer spectatorilor un adevărat show şi să redevin un nume de top în boxul mondial", spune Pacquiao.

Americanul Brandon Rios abia aşteaptă meciul spectacol cu Manny Pacquiao. Pentru el, acestă luptă va fi o onoare. 

"Nu mă interesează ce a făcut Pacquiao în ultima luptă. Pentru mine contează doar evoluţia mea. Voi lupta şi voi demonstra tuturor că el nu este atât de periculos. Sunt gata pentru duelul cu Pacquiao", susţine Rios.

Pacquiao şi Rios vor boxa pe 24 noiembrie la categoria semimijlocie, fără titlu pus în joc. Boxerii vor mai promova lupta în New York şi Los Angeles. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑