Mihail Glazunov: «Norocul nu m-a evitat»



Încă cu o săptămână în urmă Mihail Glazunov cu greu îşi putea imagina că venind la stadionul "Zimbru" în rolul unui "muritor" de rând, peste câteva zile va deveni cel mai norocos om. Până în ultimul moment Mihail nu credea că are noroc, dar acum recunoaşte că şansa i-a surâs.

Vă prezentăm un interviu cu marele câştigător al campaniei «Cumpără un bilet - câştigă un automobil», care a avut loc după biletele de intrare la meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa împotriva lui «Cernomoreţ» Odesa.

 width=- Mihail, aţi crezut că puteţi câştiga vreun premiu de la «Dacia»? Sau în trecut aţi participat şi aţi câştigat în alte promoţii/loterii?

- Să cred că pot câştiga un premiu a fost greu pentru că în cadrul campaniei au participat multe persoane. Deaceea câştigarea automobilului reprezintă un noroc. A fost un moment memorabil deoarece nu orice om are şansa să intre în posesia unui automobil după asemenea campanii. Pentru mine este cel mai mare premiu câştigat.

- La meciul «Dacia» - «Cernomoreţ» aţi venit pentru loterie, sau în calitate de suporter?

- Nu am venit să câştig în mod special automobilul sau oricare alt premiu, ci am venit să susţin «Dacia» într-un meci atât de important. Nu pot să spun că sunt un suporter înfocat al «Daciei», dar uneori merg la stadion pentru a urmări anume meciurile «Daciei». Îm place jocul acestei echipe. Însă dacă mi s-a oferit posibilitatea să particip în cadrul acestei campanii, am decis să verific cât de norocos sunt. După cum vedeţi, norocul nu m-a evitat.

- Cum credeţi, aceste campanii contribuie la faptul ca oamenii să vină la meciuri?

- Asemenea acţiuni influenţează şi trebuie să atragă oamenii să vină la meciuri. Totuşi este prestigiul echipei. Dacă clubul îşi permite să ofere premii atât de scumpe - atunci e clar că el joacă la nivel înalt unde câştigă bani. Asemenea acţiuni avantajează echipa, dar şi clubul în sine. Cred că este un lucru prestigios şi minunat. Dacă campanii de acest fel se vor organiza şi în viitor sunt sigur că la meciuri vor veni cât mai multe persoane. Cu cât mai mulţi susţinători în tribune, cu atât mai uşor le este fotbaliştilor să joace, fotbalul totuşi este un joc pentru spectatori.

- Voi ca simplu amator care rareori, dar veniţi la stadion, cum comentaţi faptul că la partidele  width=din campionatul Moldovei tribunele sunt aproape goale?

- Cred că fotbalul moldovenesc ar trebui să se afle la un nivel mai înalt. Avem totuşi în Moldova jucători talentaţi. Pur şi simplu trebuie să se formeze un joc colectiv. Fotbalistul trebuie să demonstreze că vrea să joace, să dea totul pe teren. Posibil atunci şi spectatorului îi va fi interesant să vină la meciuri, pentru că sincer vorbind unele dintre ele nici nu le poţi urmări. E regretabil, dar asta este realitatea. Noi dorim ca echipele noastresă fie angrenate cât mai mult în cupele europene, vrem ca ele să obţină victorii. Sunt multe dorinţe, dar rămânem cu speranţa că acestea se vor îndeplini în viitor.

 - Într-un final, ce îi doriţi clubului de fotbal «Dacia»...

- Dorinţele mele pentru «Dacia» sunt aceleaşi: să câştige titlul în acest sezon. Să joace cât mai bine de la meci la meci şi fotbaliştii Daciei să demonstreze un joc de calitate şi că sunt cei mai buni. Îi doresc «Daciei» să meargă în sfârşit numai înainte şi să obţină doar victorii.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑