Primii medaliaţi întorşi din Kazan



Astăzi 11 iulie a revenit acasă din Kazan lotul naţional de box (9 persoane) printre care se numără şi medaliaţii cu bronz Alexandru Rîşcan, categoria de greutate 52kg şi Dumitru Galagoţ, categoria de greutate 64 kg.

 Delegaţia oficială a Ministerului Tineretului şi Sportului în frunte cu viceministrul Sergiu Stanciu le-a urat bun venit şi i-a felicitat călduros pentru performanţele obţinute. Viceministrul Sergiu Stanciu s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute de lotul naţional la Universiada Studenţească Mondială căci în acest an, Moldova are cucerite 9 medalii, una de argint iar restul de bronz, pe cînd de la prima sa participare din 1995 pînă în 2011 are în cumul 10 medalii.

 Universiada mondială în acest an se derulează în oraşul Kazan, Federaţia Rusă, în periada 6-17 iulie 2013.

Antrenorul Petru Caduc ne-a mărturisit că acest rezultat este bun, sportivii au participat cu entuziasm, iar pe viitor speră la performanţe mai bune, căci avem potenţial.

 De asemenea astăzi va reveni în ţară echipa de atleţi în frunte cu deţinătoarea medaliei de bronz Zalina Maghiev, la proba de aruncare a ciocanului; Ministrul Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu şi Moldovan Anatolie deţinător a două medalii de bronz.

 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑