Sport Time на канале TVC21 - Новости спорта за 12 ноября 2010



Campioana Moldovei Sheriff nu va evolua nici la ediţia a 19-a a Cupei Comunităţii, programată pentru luna ianuarie. Tiraspolenii au ultimul meci în Liga Europei pe 15 decembrie şi nu vor avea timp să se pregătească pentru această competiţie. În locul Sheriffului, Moldova ar putea fi reprezentată de Iskra-Stal, care n-a confirmat deocamdată participarea la Cupa Comunităţii. Turneul, care adună la start campionatele statelor CSI şi a ţărilor baltice, va avea loc pentru a doua oară la Sankt-Petresburg. Anul trecut, Moldova a fost reprezentată de Dacia, care n-a reuşit să depăşească faza grupelor.

 

Cel mai tare meci al etapei a 16-a din Divizia Naţională se va disputa duminică la Orhei. După 2 victorii categorice la rând, Milsami va găzdui formaţia Zimbru. Ambele au ca obiectiv calificarea în cupele europene, însă se află pe locurile 5, respectiv 6 în clasament. Înaintea duelului direct, Milsami are un avans de 2 puncte faţă de Zimbru. Liderul campionatului Dacia va juca cu Academia, iar echipa de pe locul 2, Olimpia, va găzdui formaţia Dinamo Bender. Campioana în exerciţiu, Sheriff va juca la Călărăşeuca, cu Nistru.

 

Naţionala Under 16 n-a reuşit să-şi ia revanşa în fata echipei similare a României, după înfrangerea cu 0-1. La două zile distanţă, băieţii pregătiţi de Sergiu Cleşcenco au remizat scor 1-1. Golul echipei noastre a fost înscris de Octavian Ciuntu de la Zimbru. Ambele meciuri au avut loc la Târgu Neamţ şi au constituit o etapă de pregătire către preliminariile Campionatului European.

 

10 tehnicieni din Republica Moldova au participat în perioada 8-11 noiembrie la un Seminar pentru antrenori, în cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale. Secunzii selecţionerului Moldovei, Gabi Balint, Ion Testemiţanu şi Nicolae Rusu, n-au lipsit de la acest seminar. La Viena a fost prezent şi Serghei Chirilov, care pe 17 noiembrie va conduce naţionala olimpică Under 23 într-un meci cu Egipt, programat la Cairo.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑