Seminar OFFS



În perioada 22-26 iulie 2013 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 22 de lideri și 132 de antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

La ceremonia de inaugurare a Seminarului cu un mesaj de salut s-a adresat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Participanții, care reprezintă 11 școli de fotbal din Nimoreni, Ungheni, Anenii Noi, Măgdăcești, Rezina, Edineț, Bălți, Slobozia, Vulcănești, Dubăsari și Comrat, vor susține lecții teoretice și practice, iar pe 24 iulie liderii și antrenorii OFFS vor urmări antrenamentele demonstrative ale Școlii de Fotbal din Măgdăcești.

La Seminar participă Iurie Conusevici și Svetlana Ceban, Asistenți ai Coordonatorului proiectului OFFS în Moldova, Iana Pogarevici, Cristina Samson, Vladislav Pocotilo, Vitalie Onica, Gheorghe Copușciulu, Olga Cușinova, instructori OFFS.

Oaspetele evenimentului este Doamna Ayse Kosar, sociolog, reprezentant al proiectului CCPA din Danemarca.

Proiectul OFFS este implementat în țara noastră de către FMF și organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca din anul 2006, iar principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei și acordarea unei asistențe metodice și tehnice asociațiilor, cluburilor și școlilor de fotbal.

 /><img src=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑