A minţit cu vârsta



Un nou scandal de proporţii în fotbalul mondial. Radamel Falcao a mințit în privința vârstei sale. Columbienii susțin că ar fi mai bătrân.  

Radamel Falcao a fost unul dintre protagoniștii acestei veri pe piața transferurilor, în urma mutării de la Atletico Madrid la AS Monaco, pentru suma de 60 de milioane de euro. Atacantul columbian care a impresionat în ultimii ani, atât la Porto, cât și pe Vicente Calderon, este implicat într-un scandal de zile mari, chiar în țara natală. 

Postul de televiziune Noticias Uno a făcut publică foaia de înscriere a lui Radamel Falcao de la grădiniță, din care reiese că vârful columbian este născut în data de 10 februarie 1984, la Bogota. Informația vine în contradicție cu datele oficiale din actele fotbalistului, conform cărora el este născut cu 2 ani mai târziu. Directorul instituției de învățământ a declarat că este sigur 100% de veridicitatea informației, din moment ce fiecare copil este primit în cadrul instituției doar în anumite condiții bine stabilite

Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑