Cristiano Ronaldo i-a rupt mâna unui copil



Cristiano Ronaldo a făcut prima victimă în noul sezon. Un fan de 11 ani al lui Bournemouth s-a ales cu o mână ruptă după ce o minge trimisă de starul portughez de la peste 30 de metri l-a nimerit în plin.

În minutul 6 al partidei dintre Bournemouth și Real Madrid, terminată cu scorul de 6-0 pentru madrileni, Cristiano Ronaldo a executat o lovitură liberă de la 30 de metri. Balonul a trecut puțin peste poarta englezilor și s-a oprit în peluza din spate.

Charlie Silverwood urmărea partida împreună cu tatăl său, dar nu a mai apucat să se ferească. În ciuda problemelor, tânărul de doar 11 ani a rămas în tribune până la finalul meciului și abia după a mers la spital. Medicii au decis să-l opereze și tânărul va sta cu mâna în ghips următoarele șase săptămâni.

"Am văzut mingea venind. A trecut puțin peste poartă și se îndrepta spre fața mea așa că am pus mâna. A fost foarte dureros. Când le-am povestit prietenilor mei nu le-a venit să creadă. Ronaldo, cel mai scump jucător din lume, mi-a rupt mâna." a declarat amuzat Charlie, în presa britanică.

Oficialii lui Bournemouth i-au făcut o surpriză tânărului fan după incidentul din meciul cu madrilenii: un tricou și o minge cu autografele superstarurilor de la Real Madrid.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑