Antrenorul lui Milsami, Ştefan Stoica



După 1-1 în Belarus, Milsami visează frumos! Ştefan Stoica a declarat cănu se gândeşte la nimic altceva decât la accederea în următoarea rundă a Ligii Europei. De partea cealaltă, Şahtior Soligorsk a ajuns cu doar 24 de ore înainte de meci, iar antrenorul echipei a declarat că acest lucru ar putea influenţa rezultatul partidei de la Orhei. 

Ştefan Stoica a numit principalele atuuri ale echipei sale care ar putea decide calificarea în a treia rundă a Ligii Europei: "Obiectivul este clar - calificare. Însă este un adversar dificil. (...) Cred că nu este doar un joc al valorii, dar şi un joc al inteligenţei şi a sufletului."

Şahtior a ajuns în Moldova cu doar 24 de ore înaintea meciului de la Orhei. Adversarii "vulturilor" au declarat că acest fapt le-ar putea juca festa.

"Nu am putut veni mai devreme ca să facem un antrenament la Orhei ca să facem cunoştinţă cu terenul de joc. Acest fapt mă îngrijorează, dar cred că antrenamentul înainte de meci ne va ajuta puţin", a menţionat antrenorul Şahtiorului, Vladimir Juravel.

Meciul retur dintre Milsami şi Şahtior Soligorsk se va juca astăzi, de la 18:00, la Orhei.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑