Pandurii vrea mai mult decât anul trecut



Cu toate că în tur a îngheiat la egalitate (0-0), Pandurii s-a calificat în turul III preliminar din Europa League, după victoria cu 4-0, obținută pe teren propriu, în fața Levadiei Tallinn (VIDEO AICI). 

Președintele gorjenilor, Marin Condescu, s-a declarat încântat de performanța echipei, la prima participare în cupele europene. Chiar dacă jucătorii aveau promisă o primă doar în cazul unei duble victorii cu Levadia, atitudinea din partida retur l-a convins pe conducătorul Pandurilor, iar elevii lui Pustai vor primi totuși un bonus. 

"Mă bucur că Pustai a știut să-i mobilizeze și am reușit să ne calificăm. Am negociat cu ei la 6 puncte obținute cu Levadia, dar o să le dăm totuși ceva și în condițiile de față.", a spus Marin Condescu, la "Digi Sport Special". 

Conducătorul formației din Târgu Jiu așteaptă același parcurs din partea jucătorilor și la partidele următoare, indiferent de competiția în care se vor desfășura ele. 

"Înainte de Hapoel avem un meci cu Petrolul, sper să fie un meci spectaculos. Cu Hapoel sper să fim bine primiți la Cluj! Mai aducem jucători, dar dacă știm exact ce ne trebuie, ca să nu ne dăm apoi cu pumnii în cap.", a spus Condescu. 

Dacă anul trecut Pandurii a terminat pe locul 2 în Liga I, gorjenii și-au propus un obiectiv îndrăzneț și în sezonul care tocmai a început în urmă cu o săptămână.

"Vrem locul 1, ne batem cu Steaua. În orice caz, ne dorim să terminăm pe în primele 5 locuri din campionat.", a concluzionat președintele Pandurilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑