Martino: Voi aduce stilul meu la Barcelona



Gerardo "Tata" Martino este, în mod oficial, noul antrenor Barcelonei. La prima sa conferinţă de presă pe care a avut-o la noul său club, tehnicianul argentinian a vorbit despre echipa pe care a preluat-o de la Pep Guardiola şi Tito Vilanova, dar şi despre schimbările pe care le pregăteşte pentru noul sezon.

"Sunt fericit că am ajuns aici şi sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu jucătorii. Vreau să găsesc un stil de joc în care fotbaliştii mei să se simtă confortabil. Îmi voi aduce ideile tactice proprii, pentru a face ca această echipă să devină una completă. Avem jucători extraordinari aici şi cred că dacă vom reveni la ideile bune pe care le-a aplicat Barcelona în ultimii ani vom construi o echipă foarte competitivă", a menţionat Gerardo Martino.

Întrebat de jurnalişti cum va reuşi să armonizeze parteneriatul dintre Lionel Messi şi Neymar, Martino a spus că startul naţionalei Argentinei va juca pe aceeaşi poziţie pe care a avut-o şi până acum. Tehnicianul a specificat că nu va renunţa nici la Cesc Fabregas.

"Messi va juca pe aceeaşi poziţie ca până acum, trebuie să se simtă confortabil pe gazon. Eu nu vreau să mă implic în afacerile economice ale clubului, dar ştiu că două oferte pentru Cesc Fabregas au fost refuzate. Intenţionăm să-l ţine aici", a spus Martino.

Gerardo Martino a semnat cu Barcelona un contract valabil pentru doi ani şi va fi al patrulea antrenor argentinian din clubului catalan. Acesta la înlocuit în funcţie pe Tito Vilanova, care a fost nevoie să se retragă din cauza unor probleme de sănătate.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑