Victor Pițurcă



În ultimele zile, peisajul fotbalistic a fost inflamat de o declarație făcută de Gică Popescu, care a spus că, în eventualitatea în care va câștiga șefia FRF anul viitor, îl va pune pe Anghel Iordănescu drept director tehnic peste toate echipele naționale.

Imediat, Pițurcă a reacționat, spunând că el nu admite niciun șef deasupra sa la prima reprezentativă, pentru ca mai târziu Ioan Becali să spună că Popescu a făcut o gafă prin această declarație, deoarece a demonstrat că adevăratul șef al FRF va fi Iordănescu.

Într-o declarație acordată Digi Sport, selecționerul a mărturisit însă că s-a văzut cu Gică Popescu și cei doi au lămurit lucrurile după o discuție între patru ochi.

"Nu e vorba de o răcire a relațiilor cu Gică Popescu, din contră. A fost o declarație pe care el a făcut-o, pentru ca apoi să fie surprins de ceea ce a ieșit ulterior.

Avem relații bune. Eu cred că el are cele mai mari șanse să ajungă președintele FRF și îi doresc asta. Are puterea și inteligența să schimbe multe lucruri în bine în fotbalul românesc. E unul dintre cele mai mari fotbaliști români, este cunoscut, are relații.

M-am întâlnit cu el și am avut o discuție în care ne-am lămurit, dar nu poate fi vorba că am discutat despre viitorul meu, pentru că el încă nu este șeful FRF. Eu îi doresc succes și sper să ajungă acolo unde și-a propus", a spus Victor Pițurcă pentru Digi Sport.

 

Gică Popescu: "Ne-am văzut și am limpezit lucrurile!" 

Întâlnirea cu pricina a fost confirmată și de Gică Popescu. Intrat în direct la Digi Sport Special, fostul mare internațional a spus că discuția cu Pițurcă a fost una amicală, fără să intre în foarte multe detalii:

"Mă bucur că am avut această discuție, pentru că vroiam de mult să vorbesc cu Pițurcă. Am profitat de ultimele evenimente ca să mă întâlnesc cu el. Nu pot să vă spun ce anume am discutat împreună. După cum am mai spus, eu doresc toate succesele din lume pentru echipa națională și în același timp am convenit amândoi că un antrenor nu poate fi ținut în funcție decât rezultatele pe care le obține.

Oricum, eu încă n-am ajuns președintele FRF. Dacă voi fi ales, nu știu ce organigramă voi avea, nu știu ce contracte sunt acolo. Trebuie să lăsăm să treacă timpul. Dar am lămurit toate lucrurile cu Pițurcă.

În schimb, m-a deranjat declarația lui Giovanni. Cred că el ar trebui să-și vadă de impresariatul lui, că aceea e meseria lui, pe care știe s-o facă foarte bine, dar eu la rândul meu știu ce am de făcut".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑