Rațiu are ruptură de ligamente



Actuala ediție a campionatului a început cum nu se poate mai prost pentru fundașul Alin Rațiu. Titular la "U" Cluj în prima etapă(VEZI DETALII AICI), când elevii lui Ionel Ganea au pierdut pe teren propriu, scor 0-1, în fața Petrolului, acesta s-a accidentat după numai 20 de minute de joc, lăsându-i locul lui Szilagyi.

Inițial, veștile au fost îmbucurătoare. Se părea că fundașul a scăpat doar cu o ruptură parțială a ligamentelor încrucișate, situație în care n-ar mai fi fost nevoit să se opereze, deoarece acestea s-ar fi putut regenera. Din păcate, însă, o rezonanță magnetică efectuată la începutul acestei săptămâni a dat un verdict mult mai dur: potrivit stiridesport.ro, e vorba de o ruptură totală a ligamentelor, care necesită o operație de reconstruire. Cel mai important, absența de pe gazon este estimată la minimum o jumătate de an.

Mai mult decât atât, fotbalistul nici nu se poate opera imediat pentru a începe cât mai curând recuperarea, asta din cauză că genunchiul său este în continuare foarte umflat.

Cum au rămas cu doar doi fundași centrali de meserie în lot, veteranul Szilagyi și Ducu Ninu, ardelenii intenționează să-l legitimeze pe Ionuț Neag, 19 ani, care a trecut și pe la Petrolul Ploiești.

 /></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑