Szekely:“Nu-mi vine să cred ce-am realizat până acum!“



ACS Poli Timişoara a avut un start excelent de sezon. După ce au învins Dinamo cu 2-0, bănăţenii au plecat neînvinşi de pe terenul CFR-ului, cu care au remizat, 2-2 (DETALII AICI).

Trei dintre cele patru goluri ale trupei lui Valentin Velcea au purtat semnătura lui Szablocs Szekely. Atacantul în vârstă de 28 de ani crede că gruparea timişoreană este ultima sa şansă de a-şi demonstra valoarea.

"Mă bucur că am avut acest start de sezon și că am și înscris aproape toate golurile pentru echipa mea. Chiar nu mai credeam, la un moment dat, că o să ajung să joc în Liga 1, deși nu cu mult timp în urmă eram la Divizia C, ba chiar să și marchez atâtea goluri importante", a spus Szekely.

După ce l-a egalat pe Constantin Budescu în clasamentul marcatorilor, Szekely speră să înscrie cât mai multe goluri în tricoul timişorenilor. Sarabanda golurilor poate continua la meciul cu Gaz Metan Mediaș de luni, transmis în direct la Digi Sport 1 de la ora 19:00.

"Este o senzație extraordinară după ce marchezi. La meciul cu Dinamo am trăit emoții puternice, mai ales după ce am fost schimbat. A început lumea să mă aplaude, m-am simțit extraordinar. Este o senzație pe care n-o pot explica în cuvinte", a mai spus jucătorul bănățenilor.

Szekely speră să poată continua această serie incredibilă realizată în primele două etape

"Încă nu-mi vine să cred ce am făcut în primele două etape, dar sper să o țin tot așa. Nu mi-e gândul în altă parte, mă gândesc doar să joc cât mai bine în toate meciurile. Sper să fim surpriza campionatului", a conchis Szekely.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑