Finala neasteptata in concursul feminin de la Wimbledon.



Finala neasteptata in concursul feminin de la Wimbledon. Nemtoaica Sabine Lisicki si frantuzoaica Marion Bartoli se vor bate pentru cecul de peste 2 milioane de euro.

 O asemenea finala feminina de la Wimbledon a fost o surpriza. Jucatoarea din Franta Marion Bartoli a trecut de belgianca Kirsten Flipkens in doar o ora si 5 minute, scor 6 la 1 si 6 la 2.

 In cea de-a doua semifinala insa Sabine Lisicki a avut un meci infernal, in fata favoritei numarul 4, Agnieszka Radwanska. Nemtoiaca a confirmat ca eliminarea Serenei Williams, in optimi, nu a fost o intamplare si a jucat la capacitate maxima. Dupa doua ore si 20 de minute Lisicki a invins-o pe tenismana poloneza cu 6 la 4, 2 la 6 si 9 la 7.

 

 Jucatoarea in varsta de 23 de ani din Germania a ajuns pentru prima data in finala unui turneu de Mare Slem. De partea cealalta, Bartoli este in aceeasi situatie.  Frantuzoaica insa este intr-o forma incredibila, intrucat nu a pierdut nici un set la editia din acest an pe iarba londoneza. Finala se va disputa maine.,

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑