Ladies Charity Tennis Cup 2013



Proiectul de caritate "O inima mare" impreuna cu Federatia de Tenis din Republica Moldova, anunta despre inceputul turneului caritabil la tenis "Ladies Charity Tennis Cup 2013". Un astfel de turneu se desfasoara la noi in tara pentru prima oara, dar promite a deveni o traditie anuala.

La 20 si 21 septembrie - in zilele desfasurarii turneului, amatoarele tenisului de camp vor avea posibilitatea de a se afirma intr-o cauza nobila, ce va face fericiti sute de copii din cateva casele de copii din Chisinau, precum si din afara orasului.

Sa participle pot toate doamnele si domnisoarele indifferent de varsta, domeniul de activitate, statul marital sau nivelul de pregatire. Unica conditie este faptul ca minunatele participante sa nu fie din randurile tenisistelor profesioniste, dar sa joace la nivel de amator.

Taxa de participare la turneu: 200 euro

Fiecare pariticipanta va beneficia de antrenamente gratuite, de asemenea despre fiecare participanta se va scrie cite o istorioara, publicata ulterior pe site-ul www.allady.md.

Locul desfasurarii: CT "TERRATEN"

Ofertele pentru orice tip de sponsorizari sau parteneriat sunt binevenite, precum si doritorii ce vor sa se afirme in sport sis a contribuie la o cauza nobila.

Partener-media oficial  www.alllady.md

Inscrierile se pot face pana la 1 septembrie la numerele de telefon:

069206138 - Cristina Stirbu, reprezentanta portalului Alllady.md si a proiectului de binefaceri "O inima mare"

(022) 20-99-66 - oficiul Federatiei de Tenis din RM

 

 width=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑