Davis Cup by BNP Paribas in Moldova



Cu ocazia petrecerii meciului decisiv pentru echipa noastra nationala, din cadrul Campionatul Mondial la Seniori "Davis Cup by BNP Paribas" R. Moldova - Portugalia, ce se va desfasura la Chisinau in perioada 13-15 septembrie, Federatia de Tenis din RM anunta inscrierea tuturor celor care vor sa fie alaturi de sportivii nostri in acest moment atat de important pentru noi toti, pentru toti cei care doresc sa ia parte in organizarea acestui eveniment de anvergura din lumea tenisului national, pentru toti cei care vor sa aduca propriul aport in misiunea comuna de dezvoltare a tenisului in Moldova.

Inscrierile se fac pentru urmatoarele pozitii:

Ball Kids (copii de mingi):

Cerinte: Varsta cuprinsa intre 12-16 ani (dar nu obligatoriu); cunostintele generale a regulilor tenisului sunte preferate, dar nu obligatorii.

Pozitii disponibile: 25

Data limita pentru inscrieri: 01 August  2013

Persoana de contact: Natalia Satalova - tel. 069553298

 

Line Umpires (Arbitrii de linie):

Cerinte: Varsta cuprinsa intre 16-40 de ani (dar nu obligatoriu); cunostinte generale a regulilor tenisului obligatoriu, experienta in arbitraj constituie un avantaj.

Pozitii disponibile: 25

Data limita pentru inscrieri:  01 August 2013

Persoana de contact: Irina Vieru - tel. 079226007

Score Board Operators (Operatori tablourile de scor):

Cerinte: Varsta peste 18 ani preferabil; cunostinte generale a regulilor tenisului obligatoriu, conostinte exacte de calculare a scorului in tenis, cunostinte generale de folosire a calculatorului (training pentru operarea tablourilor de scor va fi oferit).

Pozitii disponibile: 2

Data limita pentru inscrieri: 01 August 2013.

Persoana de contact: Irina Vieru - tel. 079226007

Voluntari:

Cerinte: Varsta de la 16 ani preferabil, dar nu obligatoriu.

Pozitii disponibile: 30

Data limita pentru inscrieri: 15 august 2013

Persoana de contact: Mariana Erhan - 079778502

Nota:

Toate persoanele care se vor inscrie pe categoriile mentionate mai sus, vor fi instruite conform regulamentului strict de desfasurare "Davis Cup by BNP Paribas".

Federatia de Tenis din RM face apel la toate persoanele interesate in dezvoltarea si popularizarea tenisului de camp in tara noastra, sa participe in procesul de organizare a acestui eveniment. Un astfel de eveniment solicita o responsabilitate imensa si aportul fiecaruia din noi pentru a obtine un nivel inalt de organizare, precum si pentru a sustine echipa noastra nationala in acest meci important.

Sustinerea fiecaruia din voi, va fi inalt apreciata atat de catre Federatia de Tenis din RM, cat si de toti cei carora nu le este indiferent rezultatul acestui meci istoric.

Va indemnam pe toti in acelasi spirit patriotic sa ne sustineti si sa fiti alaturi de noi si de Echipa Selectionata Nationala Davis Cup a RM, in aceasta etapa atat de importanta in dezvoltarea tenisului autohton, deoarece doar impreuna putem sa scriem o noua istorie in lumea sportului national!

Va asteptam!  

Info line: 22 20 99 66



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑