Tenismen din Moldova în Turul ATP CHALLENGER



Tînărul tenisman Maxim Dubarenco (20 de ani), nr. 431 în clasamentul ATP, s-a calificat în sferturile de finală ale Turneului ATP Challenger pe zgură de la Tampere (Finlanda), dotat cu premii în valoare totală de 42500 euro.

 Sportivul nostru l-a învins pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo (un specialist al zgurei, cea mai bună poziţie în clasamentul ATP - 50, cu victorii în palmares în faţa tenismenilor din top-10, precum Marat Safin şi David Ferrer) la moment pe locul 110 ATP, scor de 7-5, 6-4. În sferturile de finală, Dubarenco va juca cu Maxime Teixeira din Franţa, locul 273 ATP. Pentru victoria sa, Dubarenco va primi un bonus de 15 puncte ATP şi un cec de 1245 euro.

 width=

Cel mai bun jucător moldovean de tenis, Radu Albot, poziţia 209 ATP, de asemenea, s-a calificat în sferturile de finală ale Turneului Internaţional ATP Oberstaufen (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 30 000 de euro.

Sportivul nostru l-a învins într-un meci redutabil de 3 ore şi 13 minute, cu scorul de 6-7, 7-5, 7-6 pe slovacul Josef Kovalik. Moldoveanul l-a învins în prima rundă şi pe neamţul Bastian Knittel, poziţia 176 ATP cu scorul de 6-3, 6-4.

 În următoarea rundă va juca cu francezul Rufin Guillaume, locul 109 ATP. Victoria de astăzi îi va aduce lui Radu Albot un bonus de 15 puncte şi un cec de 875 euro.

 width=

De remarcat şi evoluţia lui Roman Borvanov, care s-a calificat în semifinale la dublu cu Gomez Emilio (Ecuador) în cadrul Turneului Internaţional ATP Medellin (Columbia), dotat cu premii în valoare totală de 50 000 $. Actualmente, Roman demonstrează o ascensiune la dublu, fiind clasat pe poziţia 277 ATP.

 width=

 Meciurile şi urmărirea scorului în direct pot fi vizionate la următoarele link-uri:



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑