Reşiţa e campioană la volei pe plajă



Fetele de la CSU Reşiţa, Sorina Buz şi Andreea Smultea, au făcut legea la Campionatul naţional de volei pe plajă. În direct la Digi Sport 3, bănăţencele s-au impus în finală în faţa constănţencelor Marina Cojocaru şi Raluca Ispas şi şi-au păstrat titlul.

Reşiţa a preluat iniţiativa încă din start şi a câştigat lejer primul set cu 21-8. Deşi au încercat să ţină pasul cu adversarele în actul secund, constănţencele nu au avut nicio şansă și au cedat până la urmă cu 9-21.

Medaliile de bronz au revenit echipei Taz Cluj. Angelica Podină şi Petra Sikos au învins, în finala mică, pe CSU Oradea 1, pentru care au jucat surorile Iuliana şi Ana Maria Fîcă. Clujencele s-au impus cu 2-0.

În turneul masculin, echipa FAN Arad este noua campioană naţională. În finală, Cătălin Lelea şi Adrian Holhoş n-au avut probleme în faţa clujenilor de la Tipex Cluj, Doru Ghimeş şi Bogdan Bratosin, pe care i-au învins lejer, în două seturi, 21-15 şi 21-14, pentru titlul de campioni naţionali. Medalia de bronz a fost câştigată de CSM Arad, după finala mică, în care a învins în două seturi pe LPS Oradea.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑