Piovaccari, susținut de Paraschiv



019 июля 2013

Fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, fotbalist care a evoluat pentru gruparea roș-albastră în perioada 1999-2007, este convins că actualul lot al campionilor nu mai are nevoie de retușuri.

Paraschiv, care a cucerit trei titluri în tricoul bucureştenilor şi a făcut parte din echipa care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006, a scos în evidență și plusurile trupei din Ghencea.

"În anii trecuți, Steaua avea multe probleme. Nu știa cum să alcătuiască un prim 11. În acest moment, Steaua are o echipă tip, cu o singură excepție", a spus Paraschiv pentru Digi Sport.

Chestionat pe cine ar alege dintre Iancu și Stanciu, dacă ar fi în locul lui Reghecampf, Sorin Paraschiv a replicat: "Când ai o asemenea problemă, vă spun sincer că este ușor să antrenezi. Părerea mea este că lotul Stelei nu mai are nevoie de întăriri. Chiar nu văd unde ar mai avea loc alții".

Fostul mijlocaș nu este de acord cu cei care-l critică pe italianul Piovaccari. "Va înscrie sigur. Uitați-vă la ocaziile lui. Are mișcări de atacant, demarcări foarte bune, îi mai trebuie puțin noroc", a conchis Paraschiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑