Nebunie la Chicago: Mii de suporteri, îmbrăcaţi în tricourile echipei Blackhawks, au sărbătorit câştigarea Cupei Stanley



Fanii hocheiului din Chicago au sărbătorit câştigarea celui de-al cincilea trofeu al Cupei Stanley. Mii de suporteri ai echipei Blackhawks s-au adunat pe străzile oraşului din Illinois pentru a vedea pe viu cea mai bună echipă a sezonului din NHL.

Jucătorii lui Blackhawks au făcut un tur cu autocarele în care au prezentat principalul trofeu din NHL, cucerit în finala cu Boston Bruins.

"Ce poate fi mai bun pentru acest oraş, decât asemenea băieţi? Sunt foarte harnici, simpli, care joacă fiecare meci doar cu gândul de a reprezenta cât mai bine Chicago. Este a doua Cupă Stanley în ultimii patru ani, ceea ce este un lucru incredibil. Vă mulţumesc tuturor!", a spus căpitanul Chicago Blackhawks. 

Blackhawks a reuşit o performanţă unică în acest sezon din NHL.Formaţia din Chicago a câştigat Trofeul Preşedintelui în campionatul regulat, în care a ajuns la un moment dat la o serie record de 24 de meciuri fără înfrângere, iar la final s-a impus şi în play-off-ul Cupei Stanley, câştigând trofeul pentru a cincea oară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑