Justin Gatlin, primul în etapa de Diamond League



Cursa pentru diamante şi-a consumat, la Digi Sport, un nou episod. În Monaco, a 10-a etapă din Diamond League a încântat fanii atletismului mondial.

În proba de 100 de metri masculin, fără a avea concurenţa lui Usain Bolt, Tyson Gay sau Asafa Powell, americanul Justin Gatlin a ajuns primul linia de sosire. Campionul olimpic de la Atena a încheiat cursa sub 10 secunde, performanţă reuşită şi de ceilalţi ocupanţi ai podiumului, Dentarius Locke şi Jimmy Vicaut.

Favoritul s-a impus şi în cursa de 1500 de metri. Kenianul Asbel Kiprop a stabilit cel mai bun rezultat al anului, 3 minute, 27 de secunde şi 72 sutimi. În proba de 200 de metri feminin, ivorianca Murielle Ahoure a produs surpriza. A încheiat prima, iar jamaicanca Fraser-Pryce, campioana olimpica de la Beijing şi Londra, a prins cu greu podiumul.

La săritura în înălţime, multipla campionă, Blanka Vlasic, a încheiat pe trei, şi a fost depăşită de rusoaica Anna Chicherova şi de Brigetta Barrett. Americanca a fost singura care a depăşit pragul de 2 metri şi a fost desemnată câştigătoare. În proba de aruncarea discului, Sandra Perkovic nu a avut rivali. 65 de metri şi 30 de centimetri a măsurat încercarea pentru locul întâi.

 /></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑