Usain Bolt are planuri măreţe. Vrea să domine atletismul în următorii ani



Usain Bolt are obiective măreţe pentru următorii trei ani. Cel mai rapid om al planetei spune că cel mai important lucru în carieră este nu doar să câştigi toate competiţiile ci şi să domini în sportul pe care îl practici. Jamaicanul îşi doreşte acelaşi lucru, să deţină supremaţia în atletism până cel puţin la Olimpiada din 2016.

Prezent la Paris, unde peste trei zile se va disputa a noua etapă a Ligii de Diamant, jamaicanul Usain Bolt le-a dezvăluit jurnaliştilor planurile şi obiectivele pentru viitor. Acesta vrea să rămână cel mai bun atlet din lume şi spune că a învăţat multe din greşelile făcute în trecut.

Multiplul campion olimpic şi mondial, dar şi deţinătorul a mai multor recorduri în atletism, Michael Johnson i-a servit drept model lui Usain Bolt.

"Aşa cum aţi spus, eu am câştigat totul deja. Dar acum trebuie să demonstrez că pot fi un sprinter care domină. Îmi amintesc cum l-am întrebat pe Michael Johnson - De ce te retragi? şi el mi-a zis - Am câştigat totul şi am dominat peste tot şi vreau să rămân persoana care domină tot pe parcursul carierei."

La Paris, Usain Bolt, îl va avea ca adversar în proba de 200 de metri pecampionul european, Christophe Lemaitre.
foto: mrhdwallpaper.com

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑