Usain Bolt şi-a spulberat adversarii la Paris



Multiplul campion olimpic Usain Bolt şi-a spulberat adversarii la Paris! Jamaicanul a câşitigat proba de 200 metri din cadrul Ligii de Diamant, înregistrând cel mai bun timp al anului pe această distanţă.

Usain Bolt a făcut o cursă de senzaţie în cadrul etapei Ligii de Diamant de la Paris. Multiplul campion olimpic a câştigat medalia de aur, după ce a fost cronometrat cu 19 secunde şi 73 de sutimi. Bolt a fost urmat de compatriotul său, Warren Weir, în timp ce favoritul local, Christophe Lemaitre, s-a clasat pe locul trei.

"Îmi place foarte mult să particip la competiţiile din Paris. Aici e o atmosferă deosebită. Atunci când 50 de mii de spectatori te susţin, este ceva frumos şi sunt foarte fericit de acest lucru", a declarat Usain Bolt.

La feminin, proba de 100 de metri a fost câştigată de conaţionala lui Bolt, Shelly-Ann Fraser-Pryce. Dubla campioană olimpică a fost cronometrată cu 10 secunde şi 92 de sutimi. Următoarea etapă a supercircuitului de atletism, Liga de Diamant, va avea loc în principatul Monaco, pe 19 iulie.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑