14 sportivi vor reprezenta Moldova la Festivalul Olimpic Utrecht 2013



Moldova va fi reprezentată la Festivalul Olimpic al Tineretului European Utrecht 2013 de 14 sportivi. Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic (CNO), Nicolae Juravschi, a înmânat, astăzi, echipei naţionale drapelul ţării. În cadrul aceluiaşi eveniment a fost prezentat noul echipament sportiv al reprezentanţilor Moldovei, relatează Mesager. Tricolorul Republicii Moldova va fi purtat la acest festival olimpic de Ana Budescu, proba judo, care deţine în palmaresul său o medalie de bronz la Campionatul Mondial printre cadeţi.  

Festivalul Olimpic al Tineretului European  este  considerat drept o platformă de lansare pentru viitorii campioni şi o modalitate de promovare a valorilor olimpice, iar în acest an competiţia se va desfăşura în zilele de 14-19 iulie, în Olanda.

Sportivii Radu Albot, Ion Luchianov, Olga Cristea au participat cu succes la edițiile precedente ale acestui concurs. Tinerii din Moldova au cucerit la edițiile de vară anterioare ale Festivalului Olimpic trei medalii de aur, trei de argint și șapte medalii de bronz.

Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑